C Forge Logo 2019

 

C Forge Rotterdam

De C-FORGE 2019 Roadshow is het belangrijksyte evenement voor IT managers, Security, Audit en IT experts met verantwoordelijkheid voor SAP® omgevingen om de laatste uitdagingen op het gebied van security te bespreken.

KOM NAAR BOVEN VOOR EEN INTERACTIEF EVENEMENT!

Rotterdam | April 16, 2019

Vortrag_icon

 

 

 

DIT JAAR BIJ C-FORGE IN ROTTERDAM

Virtual Forge nodigt u van harte uit bij C-FORGE Rotterdam.  Ook dit jaar werken wij hard aan een complete agenda met gezaghebbende sprekers uit ons vakgebied. Daarmee is C-FORGE niet een producten show, maar een platform om bijgespijkerd worden over alle trends in SAP Security. Naast experts van Virtual Forge zullen onder andere Joris van de Vis van ERP-Sec en Roy Mutsaers van KPMG een presentatie geven.

We gaan het onder andere hebben over:

Begrijp je risico's in SAP - een allesomvattende aanpak van SAP® applicatie security
Live Hack: zie hoe kwetsbaar de backbone van je organisatie is 
 “Get Clean & Stay Clean” in SAP
Use cases en praktijkvoorbeelden
 Hacking-lifecycle 2018

Ons team staat klaar om te presenteren, te demonstreren en met z'n allen te discussieren over de uitdagingen die op ons pad liggen. Uiteraard wordt er voor de lunch gezorgd en sluiten we dag af met een borrel. Tijdens de pauzes heeft u alle gelegenheid om Rotterdam vanaf 100 meter in de lucht te bewonderen vanaf het sky deck van de Euromast. 

Registreer hier om uw deelname te bevestigen. U ontvangt verdere details over het evenement in de bevestigingsmail.  

C-FORGE Registration

agenda


Agenda

 

09:30 - 10:00 Ontvangst op de Euromast
Tijd voor koffie en gelegenheid om alvast van het uitzicht genieten

10:00 - 10:45 Welkom en introducties
Jaap van der Meer verzorgt de aftrap van C-FORGE 2019 en gaat kort in op een aantal belangrijke thema's rondom SAP Security. Hierbij gaan we onder andere in op de '3 lines of defence' voor een CIO of CISO.

10:45 - 11:15 Trends in SAP Cyber Security: SecDevops and Security by design*
Markus Schumacher, expert en evangelist op het gebied van SAP Security, neemt ons mee op een reis langs de laatste ontwikkelingen. Hoe kunnen we snel en doeltreffend ontwikkelen zonder security uit het oog te verliezen? 

11:15 - 12:15 Hoe snel kan de ruggegraat van uw organisatie gehackt worden?*
Deze drie experts laten aansprekende voorbeelden uit de praktijk zien. Op basis van hun assessments laten Tiede-Jan en Joris, Protiviti voorbeelden zien van veel voorkomende beveiligingsissues in SAP systemen. Samen met Stefan zullen ze live hacks demonstreren op basis van deze kwetsbaarheden. 

12:15 - 13:15 Lunch 'in de wolken'   
Na de lunch is er gelegenheid om het platform, met schitterend uitzicht over Rotterdam, te bezoeken. De Space tower neemt je mee naar 185 meter hoogte als je dat wilt.

13:15 - 13:45 Thread detectie
Roy Mutsaers, KPMG en zijn collega's tonen een holistische aanpak van SAP Security in de context van wereldwijde netwerken. (meer details over deze presentatie volgen nog)

13:45 - 14:15 SAP Security in een Security Operations Center (SOC)
Bij Thales weten ze alles van SOC's. Eric ten Bosch legt uit hoe ook events en incidenten in SAP in het SOC gemonitord kunnen worden zodat er tijdig actie genomen kan worden.

14:15 - 14:30 Koffie en thee break

14:30 - 15:00 Deep dive: Code scanning en secure development bij een multinational*
In deze presentatie laten we zien hoe een multinational grip krijgt op haar development proces, zorgt dat legacy code schoon en veilig is en hoe in de toekomst verder ontwikkeld wordt zonder nieuwe security issues toe te laten. (meer details over deze presentatie volgen nog)

15:00 - 15:30 Hoe verder met SAP-Security: Security-as-a-service, nieuwe ontwikkelingen, partnerships*
Markus neemt ons mee naar de nabije toekomst. De manier waarop we gewend zijn security te implementeren verandert, onder andere door cloud computing. Markus legt helder uit wat dit betekent voor uw organisatie en hoe er op in te spelen. 

15:30 - 15.45 Slotwoord

15.45 - ....... Borrel, gelegenheid tot vragen stellen, netwerken, live demo's

De met '*' aangemerkte presentaties worden in het Engels gehouden.

 

info_icon_NEW

Location

EUROMAST
Parkhaven 
NL-203016 GM Rotterdam
Details

DISCOVER YOUR C-FORGE ROADSHOW 2019 NEAR YOU